Antiekhandel in meubels en meer

Gemoedelijke antiekwinkel midden in Blaricum

Direct contact opnemen

Annemieks winkeltje is een knusse antiekhandel in Blaricum. In de kleinschalige toonzaal aan de Tweede Molenweg kunt u zich niet alleen vergapen aan antieke, maar ook bijzondere meubels, schilderijen, zilverwaar en meer. De eigenaren van de antiekhandel zitten al jaren in het vak en weten als geen ander welke antieke producten in trek zijn. Zoekt u ergens een exceptioneel meubel- of decoratiestuk bij? Komt dan gerust eens langs bij Annemieks winkeltje of maak een telefonische afspraak. Zo kunnen we u meteen zeggen of het gewenste product bij ons te verkrijgen is.

Wij verkopen veelal antiek uit de 18e en 19e eeuw. Annemieks winkeltje is ook te vinden op diverse antiekbeurzen, waardoor de kennis van de markt ook in de komende jaren zal toenemen. Tijdens deze beurzen zien wij vaak welke producten interessant zijn voor de inkoop, iets wat naast het leveren aan particulieren gedaan wordt.

Collectie

De collectie van Annemieks winkeltje is ondanks ons kleinschalige karakter uitgebreid te noemen. Niet alleen verkopen wij antieke meubels, maar ook schilderijen, zilverwerk en verlichting.

Meer over de collectie

Over ons

Met hun jaren ervaring in de antiekwereld weten de eigenaren van Annemieks winkeltje wat er speelt op dat gebied. Hun kennis van de markt komt goed van pas bij het adviseren van u als klant.

Meer over ons